pro_banner01

nūhou

ʻO nā pilikia maʻamau a me ka hoʻoponopono ʻana i ka Crane Gantry Double Girder

He mea koʻikoʻi nā cranes gantry double girder i nā noi ʻoihana like ʻole, akā hiki iā lākou ke hālāwai me nā pilikia e pono ai ka mālama ʻana i nā hana palekana a maikaʻi. Eia kekahi mau pilikia maʻamau a me kā lākou mau hana hoʻoponopono pilikia:

Nā Motors Hoʻomaʻamaʻa

Puka: Ua wela paha nā kaʻa ma muli o ka hoʻohana lōʻihi ʻana, lawa ʻole ka ea, a i ʻole nā ​​pilikia uila.

Pane: E hōʻoia i ka hoʻoluhi pono ʻana o ka kaʻa a ʻaʻole i hoʻonui ʻia. E nānā mau i nā pili uila no nā hōʻailona o ka ʻaʻahu a i ʻole ka pōʻino. E ʻae i ke kaʻa e maʻalili a hoʻoponopono i nā hemahema uila.

Ka leo ʻole

Puka: Hōʻike pinepine nā leo ʻokoʻa i nā bearings kahiko, kuhi hewa ʻole, a i ʻole lawa ka lubrication.

Pane: E nānā i nā ʻāpana hoʻoneʻe e like me nā mīkini a me nā bearings no ka ʻaʻahu. E hōʻoia i ka lubricated pono nā mea āpau a hoʻoponopono i nā kuhi hewa ʻole e pale aku i ka pōʻino hou aʻe.

Hoist Malfunctions

Puka: ʻAʻole hiki i ka hoist ke hāpai a hoʻohaʻahaʻa paha i nā ukana ma muli o nā pilikia me ke kaʻa, ʻōnaehana braking, a i ʻole nā ​​kaula uwea.

Pane: E nānā i ka ʻōnaehana hoist a me ka ʻōnaehana hoʻokele no nā hewa. E nānā i nā kaula uea no ka ʻaʻahu a i ʻole ka pōʻino a e hōʻoia i ka hoʻopaʻa pono ʻana. E hoʻololi i nā ʻāpana hemahema.

crane gantry
ʻo ka crane gantry (1)

Pilikia Uila

Puka: Hiki ke hoʻopilikia i nā hemahema o ka uila, me nā fuse i puhi ʻia a i ʻole nā ​​mea hoʻokaʻawale kaapuniʻauʻau gantry luanā hana.

Pane: E nānā a hoʻololi i nā fuse i puhi ʻia, e hoʻihoʻi i nā mea hoʻopau kaapuni, a e nānā mau i ka uwea no nā pilikia.

Ka neʻe ʻole ʻana

Puka: ʻO ka neʻe ʻana o ka crane ʻeleʻele a i ʻole ka neʻe ʻana o ka crane ma muli o ke kuhi hewa ʻana o nā kaʻa, nā huila ʻeha, a i ʻole ka lubrication kūpono ʻole.

Pane: E hoʻopololei i nā kaʻaahi, e nānā a hoʻoponopono a hoʻololi paha i nā huila i poino, a e lubricate i nā ʻāpana neʻe a pau inā pono.

Haʻawe Swing

Pilikia: Hiki ke kowali i ka ukana ma muli o ka neʻe ʻana a i ʻole ka lawelawe ʻana i ka ukana.

Pane: E hoʻomaʻamaʻa i nā mea hoʻohana e mālama pono i nā ukana a hōʻoia i ka hoʻohālikelike pono ʻana ma mua o ka hāpai ʻana.

Ma ka hoʻoponopono ʻana i kēia mau pilikia maʻamau ma o ka mālama mau ʻana a me ka hoʻoponopono wikiwiki ʻana, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i ka holo pono ʻana o kāu crane gantry girder pālua.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-20-2024