pro_banner01

nūhou

Ka Wehewehe ana i ka mea hoemi o ka pahu kupapau ma luna o ka crane

1, ka wehe ʻana i ka hale pahu pahu

①Hoʻokaʻawale i ka mana a hoʻopaʻa i ka crane.No ka wehe ʻana i ka hale pahu pahu, pono e hoʻokuʻu mua ʻia ka mana, a laila pono e hoʻopaʻa ʻia ka crane ma ka chassis e hōʻoia i ka palekana.

② Wehe i ka uhi pahu pahu pahu.E hoʻohana i ka wīwī a i ʻole ka screwdriver e wehe i ka uhi pahu pahu pahu a hōʻike i nā mea o loko.

③ Wehe i nā kumu hoʻokomo a me nā kumu puka o ka pahu pahu.E like me nā koi, e wehe i nā kumu hoʻokomo a me nā mea hoʻopuka o ka pahu pahu.

④Wehe i ke kaʻa mai ka pahu pahu.Inā pono e hoʻololi ʻia ke kaʻa, pono e wehe mua ʻia mai ka pahu pahu.

2、 Wehe i ka mea hoʻouna

⑤ Wehe i ka uhi huila o ka huila.E hoʻohana i kahi kīkoʻo e wehe i ka uhi huila kaʻa a hōʻike i ka huila o loko.

⑥ Wehe i ka pahu hoʻoili.E hoʻohana i nā mea hana kūikawā e hoʻokaʻawale i ke kaʻa kaʻa kaʻa a nānā i kahi pōʻino.

⑦ Wehe i ka uhi luna a me nā bearings o ka pahu pahu.E hoʻokaʻawale i ka uhi kiʻekiʻe a me nā bearings o ka pahu pahu a nānā i kahi pōʻino a ʻaʻahu paha.

10 tona o ka pahu pahu ma luna o ke poʻo
10-50ton Warehouse Specialized Single Girder Overhead Crane

3、 Nā manaʻo hana a me ka mālama ʻana

①I ka wā o ka wehe ʻana i ka pahu pahu, e mālama pono i ka palekana a mālama i ka nānā.Kāohi i ka pōʻino i ke kino i ka wā e hana ai.

②Ma mua o ka wehe ʻana i ka pahu pahu, e hōʻoia e hōʻoia inā ua pio ka mīkini.Pono pū ka papa mana uila e kau i kahi hōʻailona "No Operation".

③Ma mua o ka wehe ʻana i ka uhi o luna o ka pahu pahu, e hoʻomaʻemaʻe i ka lepo o loko o ka pahu pahu.E nānā i nā ʻaila ʻaila.

④I ka wehe ʻana i ka mea hoʻoili shaft, pono nā mea hana ʻoihana.I ka manawa like, ma hope o ka wehe ʻana, e nānā inā loaʻa kahi kiʻiʻoniʻoni ʻaila ma nā mea hana.

⑤Ma mua o ka wehe ʻana i ka pahu pahu, pono ka hoʻomaʻamaʻa ʻenehana i ka pahu pahu e hōʻoia i ka hana maʻamau a pololei.


Ka manawa hoʻouna: Apr-24-2024